În sfârșit, pentru prima oară în istoria omenirii românii votează liber, prin Apel video de la distanță!

Românii așteaptă de foarte multă vreme acest moment. ”LEGEA TIMON” este legea care pentru prima oară în această lume va clarifica ce înseamnă a fi democrație. La alegerile de la sfârșitul lunii Ianuarie 2019 Frăția Forța România își va desfășura Alegerile Generale în Partid după ”LEGEA TIMON”. Această lege permite românilor oriunde s-ar afla pe fața pământului, chiar și pe lună să voteze prin apel video de la distanță. Pentru a demonstra cât de eficientă este această LEGE , Partidul Frăția Forța România va fi primul care va aplica acest tip de ”Alegeri ” în premieră atât în România cât și în lume. Această lege dă românilor mai multe avantaje care până în acest moment le-au fost furate.

Libertate de mișcare oriunde în lume, fiindcă de astăzi chiar dacă te afli la capătul lumii poți vota;

Control total asupra votului pe care îl dai fiindcă vom avea posibilitatea să-l retragem în cazul în care cel pe care l-am votat nu ne mai reprezintă;

Votarea și alegerea unui program în infrastructura localității sau după caz țării noastre;

Trecerea la votul uninominal ;

Și pentru prima oară în România și în lume Formarea Birourilor Electorale Permanente ale Localităților, care vor avea ca scop următoarele:

  1. Posibilitatea retragerii votului demnitarului care nu ne mai reprezintă
  2. Strângerea de semnături pentru Inițiative cetățenești legislative și pentru Referendum, dând practic posibilitatea poporului ca semnăturile pentru Inițiativă și Referendum să se strângă în mai puțin de o zi.

Asta înseamnă că vom trece la exercitarea Suveranității poporului prin Referendum Național. ”LEGEA TIMON” explică clar schimbarea democratică a modului de exercitare a Suveranității arătând elementele constituționale, pașii, de urmat pentru ca România să aibă cea mai pură Democrație din lume.

One Comment

  • Tecla Gheonea

    Foarte bine gandit, este solutia cea mai perfecta de a fi respectate drepturile cetatenilor de a-si exercita acest drept de vot constitutional care Intodeauna ne-au fost furate si Inpedicate de sistemul actuoal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons