Sindicatul general al romanilor din intreaga lume

Sindicatul general al românilor din întreaga lume a fost creat cu scopul de a recupera toate pierderile românilor care lucrează oriunde în lume. Noi urmărim cu specialiștii noștri să vă redăm libertatea de a vă mișca în piața de muncă internațională și să vă asigurăm tote drepturile care vi se cuvin indiferent dacă sunteți angajați cu acte în regulă sau nu. Vă vom ajuta să vă puneți în regulă și să deveniți ceea ce trebuie să fiți români demni care să fie respectați oriunde în lume.

De asemenea SGRIL pune la dispoziția tuturor românilor înscriși în ”Timon – Program” și Asociația Agricolă Dacia Liberă  posibilitatea de asistență sindicală contra abuzurilor care ar putea să apară pe parcursul desfășurării activității de reconstrucție a țării.

Așteptăm pentru aceasta ca cei care doresc a coordona SGRIL din toată Diaspora și din România *(din fiecare județ și sector al capitalei)* să depună cereri la noi pentru a putea fi activați în sindicat.

Vă facem cunoscută persoana responsabilă cu gestionarea întregii activități sindicale la nivel planetar.

Presedinte Ion Ganciu

Vă adăugăm aici toate adresele noastre unde vă puteți înscrie și comunica între voi la nivel internațional. Menționăm că așteptăm înscrierile dvs. pentru funcțiile de președinte ,vice președinte și secretar în toate aceste organizații.

Show Buttons
Hide Buttons